www.koule.cz

04.08.2009 14:44

 Tak tohle je suprovka, Hraje vám rádio po Internetu a nikdo do něj nekecá, žádné reklamy, žádné kecy moderátorů, ... Hraje hudbu podle zvolené nálady. A zatím je to zdarma.

Sami o sobě uvádějí:

Co je YouRadio

YouRadio je unikátní chytré rádio na portálu Koule.cz, které hraje podle tvého vkusu, chuti a nálady.

Jak to všechno funguje?

Zadej si do YouRadia svého oblíbeného interpreta. YouRadio začne hrát jeho skladbu, potom naváže dalšími zpěváky nebo kapelami, které jsou stylově podobné. V YouRadiu si můžeš nastavit náladu podle oblíbeného žánru (například black), podžánru (například funk a hiphop). Jednotlivé žánry si také můžeš nastavit podle „váhy“ (například 50 % black a 50 % rock). Náladu můžete vylepšit i výběrem doby, z níž hudba pochází, například „oldies“ nebo 80. léta.

Co všechno s YouRadiem ještě můžeš dělat?

Nastavené nálady si můžeš uložit

Nálady můžeš sdílet na Facebooku nebo je třeba poslat kamarádovi emailem

Skladby, které se líbí (nebo naopak nelíbí), můžeš označit a lépe si tak vyladit konkrétní náladu

Chceš mít na YouRadiu víc kapel, které máš rád? Tak na YouRadiu průběžně hlasuj a my tyto interprety přednostně doplníme.

Na svůj blog nebo webovou stránku si budete moci nastavit tzv. widget YouRadia, přes který si své nálady budeš moci daleko jednodušeji pouštět.

„Neladí“ je jednotlivé skladby? Patří podle tebe do jiného žánru? Označ je a my nastavení přehodnotíme. Do systému YouRadia můžeš nahrát obal alba, ze kterého písnička pochází. Vedle přehrávané skladby běží zajímavé a zábavné články hudebního portálu Koule.cz, které souvisí s přehrávaným interpretem. Přečti si je!

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.